Webdesign

Webdesign

Jouw website is het fundament van je marketing

Website laten maken? We bouwen moderne en flexibele websites, schaalbaar voor de toekomst, met duidelijke doelstellingen. In HubSpot COS of WordPress. On time, on budget en klaar voor actie.

 


1. Responsive design

Een website zien we niet als iets dat we opleveren. Het is niet iets wat enkel mooi moet zijn. Het doel van jouw website is van jouw bezoekers klanten te maken. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor conversie en een goede gebruikerservaring (User Experience). We maken websites voor bezoekers én voor zoekmachines, fully responsive en met veel aandacht voor SEO. En makkelijk zelf aanpasbaar.

2. HubSpot of WordPress

leadstreet bouwt websites op 2 platformen. Afhankelijk van de doelstellingen. WordPress is een budgetvriendelijk CMS, veelzijdig, gebruiksvriendelijk, responsive, customiseerbaar, SEO-geoptimaliseerd en schaalbaar. HubSpot’s COS biedt dezelfde voordelen met extra opties tot personalisatie, standaard https en supersnelle pagina’s.

3. Marketing ecosysteem

Je website staat niet op zichzelf. Je interactie met je leads loopt via social, via e-mail, … Wie het totale plaatje begrijpt, kan van bij de start een uitstekend ecosysteem uitbouwen. leadstreet evalueert de relevante kanalen en tools om je doelpubliek te bereiken en begeleidt je in de selectie, de integratie, de implementatie en opleiding.

DOWNLOAD HET EBOOK 'HOE SCOORT JOUW WEBSITE?'

Content plus personalisatie

leadstreet bouwt websites in HubSpot COS

leadstreet webdesign in HubSpot COS

Content plus personalisatie. COS, het CMS van HubSpot, staat zowel inzake functionaliteit, performance als veiligheid aan de top.

Responsief

HubSpot’s COS is responsief out-of-the-box: elke webpagina, blogpagina of landingspagina sluit aan bij de unieke context van jouw bezoeker.

Veilig

Elke website wordt standaard voorzien van https (SSL), een uitbreiding van het http-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Goed voor je SEO, bovendien.

Snel

Elke COS-site wordt gehost op het HubSpot Website Platform: een veilig en snel content delivery network voor een snelle laadtijd van je webpagina’s.

SEO

Het COS is gebouwd voor de moderne regels van SEO. Tel daarbij de snelle laadtijd en SSL – ranking signals die Google belangrijk vindt.

 


Laten we praten over jouw website

Onze aanpak

Een website zien we niet als iets dat we opleveren

Een website is niet iets wat enkel mooi moet zijn. Het doel van jouw website is van jouw bezoekers klanten te maken. Ons proces zorgt er voor dat jouw website op tijd klaar is, binnen het afgesproken budget, en klaar voor actie.

leadstreet-website-development

HubSpot Platinum Certified Partner

Hubspot is de favoriete tool van leadstreet. Hubspot is een allround marketing software-platform, en dé pionier van de inbound marketing-methodologie.

HubSpot is een krachtige totaaloplossing en omvat de volgende modules: Blogging, SEO, Social Media, Lead Management, Landing Pages, Calls-to-Action, Marketing Automation, E-mail, Analytics en CRM Synchronisatie. Alle componenten die je nodig hebt voor het succesvol beheren van je Inbound Marketing. Hubspot werd recent nog gekozen tot n° 1 marketing automation platform door Venture Beat.

leadstreet beschikt als eerste en enige Platinum Certified Partner in België over de meest gekwalificeerde kennis van HubSpot en Inbound Marketing.

Inspiratie voor Inbound Marketing, content en jouw website

Downloads

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Laten we over jou praten

Als je wil weten hoe Inbound Marketing voor jouw bedrijf kan werken, je een nieuwe website nodig hebt of nood hebt aan sterke content: contacteer ons.

We horen graag wat jouw doelen zijn, wat je specifieke noden zijn en waar je vandaag vast zit. Nieuwsgierig? Geef ons een seintje. We maken graag tijd voor een gesprek. En het kost je niks.